Stockholm

På torsdag åker jag ner till Stockholm i några dagar. Jag ska hälsa på släkt och vänner. Ser jätte mycket fram emot min resa, har inte varit i Stockholm sedan  i början av förra sommaren.

Det första jag ska göra är att sitta barnvakt åt detta lilla charmtroll.
image5

Han heter Isak och han fyllde ett år den 27 januari. Sist jag träffade honom var han fem månader och nu har han blivit stora pojken. Hoppas han är snäll mot mig när jag ska passa honom. Jag har inte så mycket erfarenhet av småbarn, men jag hoppas det går bra. Bara han inte skriker allt för mycket, då kommer jag att bli stressad. :)


En annan sak som jag ser fram emot är att jag äntligen ska få shoppa en massa scrapgrejer. Jag tycker det fungerar bra att beställa från internet, men det är mycket roligare att se och känna på sakerna man köper. Har köpt en massa papper på internet som inte alls såg ut som man trodde när det väl landade i brevlådan. Jag tänkte bla besöka Papprika, Panduro och Skapa Hobby.


Under lördagen som jag är nere fyller min bror år. Jag har gjort ett litet album som han ska få då. Hoppas han tycker om det. Det är mitt första album och jag känner mig riktigt nöjd med resultatet.

image6

image10

image17

image18

image19

image20

image21

image22

image23

image24


Bilderna är inte superbra, men ni ser på ett ungefär hur albumet blev. På träffen i Piteå som är helgen den 9-10 februari ska jag börja med mitt nästa album. Det är ett stort album om vår resa till Thailand. Hoppas jag hittar en massa roliga scrapsaker i Stockholm som jag kan använda till detta album.

Födelsedag

Idag är det min födelsedag. Tidigare har jag alltid tyckt att det har varit kul att fylla år, men nu tycker jag inte att det är lika kul längre. Kanske beror det på att jag passerade 30 förr året.  :)


Förra helgen var vi bjudna på middag hos vänner i Kalix. Jag fick då kortet nedan och de två böckerna på nästa bild. Presenterna passar mig bra eftersom jag läser mycket. Kortet är jättefint med embossade löv på framsidan.

image1


image2


Igår på jobbet fick jag presenter av två arbetskamrater. Godiset nedan var lite på skämt. Alla på jobbet tycker jag är tråkig som inte äter godis längre (har inte ätit något sedan nyår) och därför köpte min arbetskamrat dessa två till mig. Tog hem dem så att min sambo får äta upp den ena och den med mörk choklad tänkte jag använda när jag bakar i morgon.

image4

Jag fick även en söt liten blomma igår, men den står kvar på jobbet så jag har ingen bild på den.

Nu på eftermiddagen kom det ett blombud och plingade på. Jag tycker det är jätte trevligt att få blommor. Nedanstående bukett har min mamma skickat. Tack så mycket snälla mamma!

image3


Nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen. Vi ska gå på bio, Försoning ska vi se, och sedan ska vi gå på Stekhuset och äta god middag. Jag ser verkligen fram emot restaurangbesöket. Har hört från flera håll att restaurangen är bra.

Vi hörs snart igen!

Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Nu gör jag ett nytt försök med mitt bloggande. Har tidigare bloggat, men ledsnade efter ett tag och avslutade då bloggen.

//Erika

RSS 2.0