Tryckt stämning...

är det på mitt jobb just nu. Alla går och undrar hur framtiden kommer att bli. De som inte är oroliga för om de blir uppsagda, oroar sig för hur det blir efter den stora omorgansiationen som ska ske. Ska det vara så här fram till juni kommer vi alla behöva "lyckopiller" att tugga på. Jag försöker att inte tänka på vad som ev kommer att hända och fokusera på andra saker just nu, men det är inte lätt när man ständigt påmins om det. Tack gode gud för att jag trivs så bra med livet utanför arbetet just nu!

På pysselfronten händer inte så mycket. Jag har knåpat ihop några påskkort, mest bara för att jag känner att jag måste, inte för att jag vill. Thailands-albumet har helt stannat upp, har inte gjort något med det sedan träffen i Kalix den 16 februari. Jag hoppas att lusten snart återvänder. :( 

Lägger in några blider från i lördags då vädret var underbart. Nu kan alla släktingar och vänner söder ut se att jag inte ljuger när jag säger hur mycket snö vi har. :) 

image72

image73

När vi gick förbi älven på vår promenad runt byn såg vi detta. Någon hade plogat upp en bana på isen som de körde isracing på. Det syns inte så bra på kortet, men de mörka prickarna är bliar.

image75

Något som verkligen känns bra i mitt liv just nu är träningen. Jag tränar mycket och mår kanonbra av det. Förra veckan var jag på STIL och körde tre träningspass + att jag var och simmade två gånger.  Det är så skönt att vi får träna två timmar på arbetstid och det underlättar mycket att man slipper att träna på kvällen. De timmar jag tränar utanför arbetstid, tränar jag alltid i sambant med jobbet, före eller efter. Om jag skulle vara tvungen att göra det på kvällen efter middagen, skulle det inte fungera lika bra.


Kram på er tills vi hörs/ses igen!

Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0