Scrapträff

Oj, vad tiden går fort just nu! Snart är det oktober och jag har knappt märkt av att hela september gått. Detta beror nog på att jag har så mycket att göra just nu, tack och lov så lugnar det ner sig om ca en månad.

Nedan är två layouter som jag gjorde för ett tag sedan och som jag ställde upp i två utmaningar med. Den första var en "bingo"-tävling där man skulle välja en rad på brickan och göra efter den. Jag valde den tredje lodräta raden.


Här ser ni resultatet. Jag har doodlat (sträckat) runt kanterna på layouten. Använt Diesel stora bokstäver och Empire till de små. De svarta ränderna i över och underkant på det mönstrade området är band. Bokstäverna är lackade med 3-D lack, vilket inte syns på fotot.


Nästa utmaning gick ut på att man skulle göra en LO som kostar max 50 kr. Jag tyckte att jag var jätte fiffig som använde mig av saker från Våruset när jag gjorde layouten, men det tyckte inte de andra. Ingen vinst med denna heller.


     


Förra helgen var jag på scrapträff i Luleå. Två hela dagar instängda i en källarlokal med en massa andra scraptokiga tjejer, kan det bli bättre? Jag var väldigt produktiv och hade jätte trevligt. Inspirationen flödar i mitt huvud just nu, men tyvärr har jag inte tid att sitta ner och pyssla. Längtar tills jag slipper sitta o plugga hela kvällarna och kan göra vad jag vill.

Jag gjorde tio stycken layouter och målade en massa motiv under helgen som var. 4 st olika butiker var där och sålde saker o självklart var jag ju då tvungen att shoppa en hel del grejer. Jag köpte bla en massa grejer till julkorten, längtar lite efter att få böra med dem. Även fast det känns länge till jul så kommer tiden gå fort och korten måste göras. :)

Alla layouter jag gjorde i helgen ska in i mitt resaalbum. Visar nedan 3 stycken som är från vår resa till Nerja, Spanien 2005.


Min bror och jag tänkte vi skulle överraska de andra med att ha med oss midsommarmat dit ner eftersom vi var nere just då. Snacka om att vi blev förvånade då vi redan första dagen gick till den närmaste mataffären och hittade alla saker som vi släpat med oss från Sverige. Vi bodde typ grannar med en affär som specialiserat sig på svensk mat. :)

Nu ska jag hoppa i badet. Har längtat jätte länge efter ett varmt bad, men ej tagit mig tid till det.

Hörs snart igen!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej,Jättefina LOs som vanligt! Måste vara härligt med en hel helg med bara pyssel! Kram

2008-09-29 @ 10:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0